sâmbătă, 9 ianuarie 2010

                                                             Ce e iubirea?

                     Iubirea e tot ce ne dorim,iar in final e tot ce am avut. Daca exista un sens al vietii...atunci ea e sensul, daca nu exista...ea ar trebui sa fie!
                     Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid. Dragostea e muntele pe care il urci razand si il cobori plangand...E o taina pe care indragostiti o ascund de frica lumii...caci daca e descoperita se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina...
A iubi inseamna sa suferi, dar cum majoritatea fug de suferinta, tot mai putini stiu sa iubeasca pur si sincer. A iubi inseamna a darui mereu pana ce simti ca te stingi, si totusi daruind iubire nu te mistui ci traiesti!
Dragostea e asemeni unei stafii: multi vorbesc despre ea, dar putini o cunosc cu adevarat...
Pana acum nu am gasit ceva mai frumos decat iubirea ce ne da puterea sa invingem,aripi sa zburam,cele mai frumoase vise si puterea sa supravietuim!
Iubesc, sau as vrea sa iubesc, caci imi doresc sa traiesc!Pentru mine iubirea este un strop de lumina, poezia curata a inimii, un sarut furat, un zambet inocent, iar restul e nebunie!
 Dragostea e un dar, nu o obligatie...Trebuie sa-ti asculti inima si sa ai incredere in persoana pe care o iubesti si care te iubeste! Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care as trai 1000 de ani!
Cand iubesti doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul, rasul; tremuri de neliniste si tresari de bucurie, te oferi din toata fiinta ta celui care iti tine loc de Soare...    Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului!
                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu